Nätverk

Igår träffades vi, jag, min kusin Anna och Thor-Björn som vi träffade på bokmässan, min och Annas förläggare och  mentor och dokumentär filmaren David på kafe'et Vete Katten i Stockholm. Bestämt blev att vi ska starta ett nätverk för vuxna övergreppsbarn. Nu funderar vi över vilka mål vi vill ha, sen blir det en hemsida. Mycket spännade och givande och lite läskigt. Undrar vad vi gett oss in på.

Lästipps

Läs även Min kusin Anna Elings bok Välsignade barn. Den går också att beställa på http://www.hasselrot.nu/ och Thor-Björn Bergmans Ängeln vid Hovs Hallar, finns att köpa på http://bergmania.se/


Några ord om boken från en läsare

Boken är väldigt självutlämnande. Det är starkt att kunna skriva om saker som måste vara väldigt smärtfyllda. Jag känner väldigt stor sympati för det lilla barnet som är så ohyggligt utlämnad till de vuxnas godtycke.  I boken är det väldigt få vuxna som ställer upp för det barnet Maria.

Jag kände mig sorgsen när jag läste den här boken  men samtidigt hoppfull eftersom Maria har kunnat bryta den onda cirkeln av övergrepp och kunnat ta sig ut ur offerrollen. Det är väldigt starkt gjort.


Mvh Susanne Ahlberg


RSS 2.0